آسیب‌پذیری‌ها در محصولات FortiNet

آسیب‌پذیری‌ها در محصولات FortiNet
یک هشدار جدید در روز جمعه ۱۴۰۰/۰۹/۱۹ در سایت افتا منتشر شد که نشان از چندین آسیب‌پذیری از جمله CVE-۲۰۲۱-۴۲۷۶۰، CVE-۲۰۲۱-۴۲۷۵۸ و CVE-۲۰۲۱-۴۳۰۶۷ در محصولات FortiNet را داشت و امکان سرریز بافر، SQL Injection، اجرای دستور و … را برای مهاجم فراهم می‌کرد. در ادامه این موارد را بیشتر بررسی می‌کنیم.

خنثی سازی نادرست عناصر ویژه مورد استفاده در دستور sql (“تزریق sql”) در Fortinet FortiWLM نسخه 8.6.1 و پایین تر به مهاجم اجازه می دهد تا اطلاعات حساس جداول دیتابیس را از طریق درخواست های دستکاری شده افشا کند. همچنین یک آسیب‌پذیری کنترل دسترسی نامناسب [CWE-284] در FortiWLC 8.6.1 و ورژن پایین‌تر ممکن است به یک مهاجم احراز هویت شده و از راه دور با امتیازات پایین اجازه دهد تا هر فرمانی را به عنوان مدیر با دسترسی کامل اجرا کند.

فایل مربوط به آپدیت را از اینجا دانلود نمایید.

قرار گرفتن اطلاعات حساس در معرض Fortinet FortiAuthenticator نسخه 6.4.0، نسخه 6.3.2 و پایین تر، به مهاجم اجازه می‌دهد که یک توکن ساخته شده از طریق درخواست های HTTP  را به راحتی کپی کند. فایل مربوط به آپدیت را از اینجا دانلود نمایید.

یک سرریز اعداد صحیح یا آسیب‌پذیری wraparound در تخصیص‌دهنده حافظه SSL VPN در FortiOS قبل از نسخه 7.0.1 وجود دارد که ممکن است به یک مهاجم تأیید نشده اجازه دهد تا داده‌ها را از طریق درخواست‌های ساخته‌ شده خاص به اجرای کد دلخواه تغییر دهد. از اینجا می‌توانید فایل آپدیت را دانلود کنید.

یک آسیب‌پذیری کنترل دسترسی نامناسب [CWE-284] در FortiOS autod daemon 7.0.0، 6.4.6 و پایین‌تر، نیز وجود دارد که ممکن است اجازه دهد یک مهاجم تأیید شده با امتیاز پایین برای افزایش امتیازات خود به super_admin از طریق یک پیکربندی دستکاری شده خاص از اسکریپت CLI دسترسی پیدا کند. فایل آپدیت ارائه شده را نیز می‌‌توانید از اینجا دانلود کنید.

سرریز بافر در Fortinet FortiWeb نسخه 6.4.1 و 6.4.0 نیز به مهاجم احراز هویت شده اجازه می دهد تا کد یا دستورات غیرمجاز را از طریق گواهی های دستکاری شده بارگذاری و اجرا کند.

فایل مربوط به آپدیت را از اینجا دانلود نمایید.

میتونید این مطلب رو با دوستانتون به اشتراک بگذارید
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

سایر مطالب مرتبط

آسیب‌پذیری‌هایی در پلاگین‌های WordPress

در تاریخ چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۱۷ چندین آسیب‌پذیری از محصولات وردپرس منتشر شده است. در این مطلب گفته شده که CVE-۲۰۲۱-۲۴۸۶۶ و CVE-۲۰۲۱-۲۴۹۳۱ در پلاگین‌های WordPress امکان حمله SQL Injection، XSS، CSRF و … را برای مهاجم فراهم می‌کند. در ادامه این موارد را بیشتر بررسی می‌کنیم. افزونه WP Data Access WordPress

ادامه مطلب
وردپرس-

آسیب‌پذیری‌های CSRF، XSS و SQL Injection در پلاگین‌های WordPress

در تاریخ جمعه ۱۴۰۰/۰۹/۰۵ چندین آسیب‌پذیری برای وردپرس در سایت افتا گزارش شد. این مطلب اشاره می‌کرد که چندین آسیب‌پذیری از جمله CVE-۲۰۲۱-۳۶۹۱۶ و CVE-۲۰۲۱-۲۴۶۴۱ در پلاگین‌های WordPress امکان حمله SQL Injection، XSS، CSRF و … را برای مهاجم فراهم می‌کنند. آسیب‌پذیری تزریق SQL در افزونه Hide My WP WordPress

ادامه مطلب
آسیب‌پذیری XSS در QNAP

آسیب‌پذیری XSS در QNAP

گزارشی در تاریخ دوشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۱ با عنوان آسیب‌پذیری XSS در QNAP منتشر شده که می‌گوید: آسیب‌پذیری CVE-۲۰۲۱-۳۸۶۸۱ در QNAP ، امکان حمله XSS را برای مهاجم فراهم می‌کند. در ادامه مطلب با این آسیب پذیری بیشتر آشنا می‌شویم یک آسیب‌پذیری اسکریپتی گزارش شده است که بر QNAP NAS در حال

ادامه مطلب